Videolarını kimler görebilir?
Her gönderi (video, fotoğraf veya metin) yayınlarken Herkese açık, Bağlantılar veya Sadece ben olarak ayarlanabilir. Sonrasında gizliliği gönderinin menüsünden değiştirebilirsin.
Sadece ben olarak ayarlanan bir video profilinde ve Vidz geçmişinde görünmeye devam eder, ama başka kimse onu bulamaz ya da izleyemez.